Bespaar geld

Als ondernemer wordt u waarschijnlijk dagelijks (meerdere malen) benaderd voor het plaatsen van een advertentie. Op het moment dat u tot het plaatsen van de advertentie overgaat, volgt de volgende stap: WAT WIL IK LATEN ZIEN EN HOE?

Voor alle bedrijven zonder eigen reclamebureau hebben wij iets speciaals ontwikkeld:
De kant-en-klare digitale advertentieset.

Wij ontwerpen voor u maar liefst acht advertenties op de meest gangbare formaten. De set wordt ZOWEL IN KLEUR ALS IN ZWART WIT voor u gemaakt. Maar adverteert u liever altijd met hetzelfde formaat, maken wij voor u een set op maat. Tevens ontvangt u per formaat een "lege" advertentie. Het stramien blijft dan hetzelfde maar de foto en tekst kunt u laten aanpassen.

Deze advertentieset heeft 4 grote voordelen:
U komt vanaf heden PROFESSIONEEL voor de dag, de advertenties worden voor u ontworpen door vakmensen uit de reclame.

U hoeft nooit meer te zoeken naar uw advertentiemateriaal. U heeft altijd een advertentie achter de hand. En dat BESPAART EEN HOOP TIJD.

Uw advertenties hebben telkens dezelfde uitstraling. De kracht van reclame zit hem immers in herhaling. De herkenbaarheid van de advertenties zal uiteindelijk ZIJN VRUCHTEN AFWERPEN.

U krijgt bij de meeste uitgeverijen 10 tot 15% korting wanneer u aangeeft dat u zelf beschikt over kant-en-klare advertenties. Het product VERDIENT ZICHZELF binnen redelijke termijn TERUG en is dus in feite gratis.

UW BUDGET WORDT NIET VERMINDERD, WIJ HALEN ER MEER RENDEMENT UIT !!!

De prijs voor dit alles is slechts € 199,-